tirsdag 25. september 2012

Harstadhelg

Forrige helg tok vi oss en tur tell Harstad :)
Det e alltid litt hektisk når man e bare ei helg, men nåkka fikk vi nu gjort!

Etter bytur hele lørdags formiddag, bestemte vi oss på ettermiddagen førr å ta en liten tur ut førr å få litt friskluft. Fikk svigersøster og tantebarnet mitt med oss, og gikk til Gangsåstoppen. Det e ikkje langt å gå, men kjekt når man ikkje har så masse tid, og kjempeflott å gå førr en 2 åring som like best å "gå sjøll". Han gikk stort sett hele veien, fikk hjelp i den brattaste bakken, og ellers litt her og der. Kjempeflink å gå i marka e han blidd :)

På toppen av Gangsåstoppen står det en flott gapahuk, der e det fint å gå inn, særlig vesst været ikkje e så bra, men vi hadde sol og fint vær, så da e det best å sitte ute å nyte den flotte utsikta. Man ser blant anna sentrum av Harstad, Rolløya, Grytøya og Senja. 

Kose sæ på Gangsåstoppen


Tur til Gangsåstoppen, utsikt mot Harstad

Va også en tur på kirkegården og planta blomster, fint med en liten hjelper :) syns det blei riktig så flott med fine høstplanta!
På mandag når vi sku kjøre nordover, tok vi turen over Rolløya. Det går ferga fra Harstad til Sørrollnes, tar ca 40 min. På Sørrollnes e det en flott naturlekepark, med klatretårn og trefigura man kan leke på og klatre inn i. Tok med oss tante V og dro dit en tur. V like sæ kjempegodt der :) men han e nok litt førr liten førr de store klatretårnan, så dem va det mora som prøvde, hehe :) hadde V med opp i klatretårnet sist vi va der, men det va litt knotat, fotan hannes e litt før små, så dem går gjennom "nettingen". Så denna gangen va æ litt mer rundtomkring oppi der, ganske artig egentlig, selv førr en voksen. Det kjennes dog at man e godt oppi høyden, hehe. Det e iallefall en kjempeflott park, og plasseringa e utrulig idyllisk :)


Naturlekepark

V sitt på sin favorittfigur, "Hvalhaien" som han kalle den


V og tante Vigdis


Geiter e det åsså i naturlekeparken, koselig førr unga å se på og mate dem, så vi hadde med oss nån skive. V va litt skeptisk tell å mate dem sjøl da. Men han syns det va arti når vi mata dem :)

Geit

3 kommentarer:

 1. Kor fin blogg du har Ceciliemor ♡. Han Vegar sa at æ å måtte opprette mæ en blogg for han sa at æ hadde så mange fine bilda som burde vises og ikje bare lagres på et minnekort :-). Har du klart alt selv?

  SvarSlett
 2. Så flott en blog Cecilie. Vegar sa tel mæ at æ åsså måtte opprette en blogg, for han synes æ har så mange fine bilda som ikje kun bør være lagra på minnekort :D.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :)
   Æ e helt enig me Vegar, syns du åsså ska lage dæ en blogg, så du får vist fram de flotte bildan dine og strikkekreasjonan dine :) Absolutt!! Det e kjempeenkelt, e sånne oppsett og mala :)

   Slett