lørdag 29. september 2012

Ut på tur

Selv om ikkje været va helt strålanes forrige helg, kom vi nu oss ut på en liten tur både på lørdag og søndag. Friskluft gjør godt :)

LØRDAGEN kjørte vi te Ringvassøya, og gikk opp til et lite fiskevann. Passelig langt å gå førr små føtter. Det va litt spontantur, så fiskestanga blei hjemme, men vi hadde nu me oss mat, og no varmt å drikke. Har en liten gapahuk ligganes i bilen, så sia det va litt regn i lufta, så blei den me. Den e et orntlig bra kjøp som æ har fådd mye bruk førr. Hærlig å sitte inni den når det regne, så slipp man å bli våt og kald :)


Høsttur på Ringvassøya

To kompisa kose sæ ute på tur

Får aldri nok av å ta bilda av fine høstfargaSØNDAGEN kjørte vi ut på "yttersia" til Hillesøy. Vi tenkte å gå opp på Hillesøytoppen som e 211 moh. Bynte nu å gå, men siden det hadde regna endel, va det sleipt og glatt både på steinan og ellers, så vi måtte etterkvært bare stoppe opp. Det blei rett og slett vanskelig å skulle hjelpe min lille toåring, samtidig som æ sku holde mæ på beinan sjøl. 
Så da fann vi oss heller bare en plass oppi skråninga, og nøyt matpakken, kaffe, kakao og kjeks :) Utsikta va kjempeflott, utover Hillesøya og Sommarøya. V oppdaga to små fyrløkte på sjøen, eller "Lilleblink" som den Eliasfrelste gutten sir, så da va han førrnøyd :) det e ikkje så mye som ska tell bestandig!

V fant sæ ei kråkebolla

Lunsj med utsikt :)

Kakao e viktig på tur

V og mamma kose sæ


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar