Tanta mi har så mye forskjellige bær i hagen; kirsebær, solbær, ripsbær og jordbær :) perfekt førr mæ som e gla i bær ;)
Masse gode bær; rips, solbær, kirsebær og tyttebær |
Laga vaniljecupcakes fra boka "Love, Manuela". Bruke i grunn denna oppskrifta ganske ofte, rett og slett førr at dem smake kjempegodt og e superenkel å lage :) når man ska eksperimentere med diverse fyll, syns æ det æ best å holde sæ tell ei oppskrift kor man vet ka man får.
Når selve røra va ferdig, va det bare å helle over i 3 ulike bolla, sia æ ville ha 3 ulike typa cupcakes. Det blei ei røra med kirsebær, ei med tyttebær, og den siste som va tiltenkt ungan måtte det jo være Non Stop i :)
Kirsebær |
Tyttebær |
Non Stop |
Fant ut at det nok e en fordel å ikkje ha alt av det man ska ha i, rett i røra, men heller ha litt i selve røra, og strø litt ekstra på toppen av kvær. Tyngdekrafta gjør nemlig at det meste synk tell bunns. Dettan gjaldt spesielt med Non Stop'an, siden de e litt tung. Kunne nok åsså ha hakka Non Stop'an opp, så dem blei litt "lettare" :)
Frostingen på toppen va "Whipped Vanilla Bean Frosting", åsså fra boka "Love, Manuela". Link til begge oppskriften nederst på sia.
Her kommer resultatet:
Cupcakes med kirsebær |
Cupcakes med Non Stop |
Cupcakes med tyttebær |
Cupcakes'an me kirsebær va veldig god :) kirsebæran blei litt som epla i eplekake, så de bli æ absolutt å lage igjen.
De med tyttebær, va i grunn litt sur, men den flotte røde tyttebærfargen så iallefall utrulig flott ut når dem va ferdigstekt, og på bildan.
Og de med Non Stop va jo helt klart kjempegod, sjokolade gjør sæ nu uansett :) meen mesteparten av Non Stop'an havna nederst i forma, så neste gang bli æ nok å hakke dem i mindre bita :)
Her kan man finne oppskrifta på selve vaniljecupcakesene:
Frostingen kommer fra samme plass; "Whipped Vanilla Bean Frosting":
Åj, så mange herligheter :) nu blei æ dessert-sulten..
SvarSlettJa, det e godt me søtsaker :) kom tell Tromsø, så ska æ lage tell dæ :)
Slett